Interne Navigation: Zum Inhalt dieser Seite. | Zur Hauptnavigation. | Zum Beginn dieser Seite.

Seitenanfang

Geld verdienen als water kan alleen als je niet te lui bent om de emmers te sjouwen

Inhalt:

Naam: Bahama's Hoofdstad: Nassau Valuta: Bahamaanse dollar Taal: Engels Tijdsverschil: -5


Bahama's:

De Bahamas bestaat uit bijna 700 tropische eilandjes en is gelegen in de Atlantische Oceaan. Slechts 5% (30 eilanden) van de eilanden worden bewoond. Het is dus heel makkelijk om een onbewoond eiland te vinden. De Bahamas is een bestemming wat ideaal is voor vissers, duikers, zeilers, natuurliefhebbers of vakantiegangers.

De meeste mensen wonen op het eiland New Providence, hier ligt tevens de hoofdstad, Nassau. Nassau is een historische stad met Victoriaanse gebouwen, forten en bibliotheek (voorheen een gevangenis). New Providence is verbonden met een brug naar Paradise Island. Paradise Island is een vakantieoord met de volgende mogelijkheden: casino, grootste aquarium ter wereld en een haven. Op Grand Bahama Island zijn er nog ongerepte stranden te vinden.

Vanuit Nassau is het mogelijk om per boot naar Grand Bahama Island te reizen. De Abacos groep is een ideale uitvalbasis om te zeilen tussen de eilandjes door. Hier vind men de rustige onbewoonde eilandjes. Wat verder gelegen zijn Acklins en Crooked Island. Deze eilandjes liggen naast elkaar en tussen de eilanden vaart een pond. Voor duikers is het een mooie plek om te kijken vanwege het koraalrif. Vanuit Nassau is het mogelijk om naar Crooked en Acklins Island te vliegen.

Vanuit Miami en Fort Lauderdale is het mogelijk om naar Crooked Island te vliegen. Het grootste en minst bekende eiland is Andros met veel flora en fauna. Vanuit Nassau is het mogelijk om naar deze eilandengroep te varen. De tocht duurt ongeveer 7 ˝ uur The Berry Islands is een kluster van 30 eilandjes. Deze eilandengroep is ideaal voor mensen die voor hun rust komen. Vanuit Nassau is het mogelijk om naar deze eilandengroep te varen. De tocht duurt ongeveer 6 uur.

Bimini Island is de uitvalbasis voor big game fishing. Bij dit eiland kan men vissen op marlijn, wahoo en sailfish. Vanuit Nassau is het mogelijk om naar deze eilandengroep te varen. De tocht duurt ongeveer 12 uur. Cat Island is voor mensen die totale privacy willen met alleen maar wit/roze strand. Men zegt dat dit een van de mooiste eilanden is van de Bahamas.Het is hier mogelijk om te duiken, snorkelen en te vissen. Vanuit Nassau is het mogelijk om naar deze eilandengroep te varen. De tocht duurt ongeveer 14 uur. Eleuthera Island heeft een glazenbrug waar je uitzicht hebt over de Atlantische Oceaan aan de ene kant en de Caribische Zee aan de andere kant. Dit eiland kun je per fiets leren kennen. Vanuit Nassau is het mogelijk om naar deze eilandengroep te varen. De tocht duurt ongeveer 5 uur.

The Exumas eilandengroep bestaan uit 365 eilandjes. De meeste mensen wonen op Great Exuma en Little Exuma. Vanuit Nassau is het mogelijk om naar deze eilandengroep te varen. De tocht duurt ongeveer 12 uur. Op het eiland Inagua leven meer dan 80.000 flamingo’s en is bekend om de ecotours. Vanuit Nassau is het mogelijk om naar deze eilandengroep te varen.

Long Island is een eiland met witte stranden en rotsachtige kliffen. Ook op dit eiland is het ideaal om te duiken of te snorkelen. Vanuit Nassau is het mogelijk om naar deze eilandengroep te varen. De tocht duurt ongeveer 12 uur. Mayaguana is het meest afgelegen eiland van de Bahamas. Hier kan men duiken naar de riffen en sportvissen. Vanuit Nassau is het mogelijk om naar deze eilandengroep te varen. San Salvador is gelegen in de Atlantische Oceaan. Hier kan men duiken, vissen of gewoon relaxen. Op dit eiland is het mogelijk om ruines en/of scheepswrakken te bezoeken. Vanuit Nassau is het mogelijk om naar deze eilandengroep te varen. De tocht duurt ongeveer 12 uur.  

Vorige pagina

Nieuws

08.03.2013

Vertragingen en annuleringen Keulen/Bonn

Het veiligheidspersoneel van de luchthaven in Duitsland legt het werk weer neer. Het personeel eist een loonsverhoging van 30%. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurd, op diverse luchthavens in Duitsland is het werk door het...[meer...]

Categorie: Nieuws
17.04.2012

Vliegen met identiteitskaart

Wanneer heeft u een paspoort nodig en wanneer een identiteitskaart? Welke landen kun je bezoeken met een id-kaart?[meer...]

Categorie: Nieuws
27.01.2012

Op vakantie met kinderen

Op vakantie met kinderen De feestdagen zijn weer achter de rug en de koude en natte januari maand doet ons verlangen naar de zomervakantie. We hebben wel genoeg van het weer, helemaal omdat we niet kunnen spreken van een strenge...[meer...]

Categorie: Nieuws
17.01.2012

Nieuw blog online!

Wintersport 2012 in Oostenrijk. De sneeuw van Oostenrijk domineert de alpen

Categorie: Nieuws
04.11.2011

Imagoschade voor Qantas?

Vandaag heeft een A380, de superjumbo jet, een noodlanding moeten maken in Dubai. Het toestel was opweg naar Londen.[meer...]

Categorie: Nieuws
31.10.2011

Qantas vliegt weer!

De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas is maandagmiddag (lokale tijd) weer begonnen met vliegen. [meer...]

Categorie: Nieuws
31.10.2011

Vacatures

Er staan weer nieuwe vacatures online!

Categorie: Nieuws